VERSENY 2020

Kedves Érdeklődő!

Hosszas gondolkodás után úgy döntöttünk, hogy a következő Dr. Nagy László Magánjogi Érvelési Versenyt a tervezett 2020 őszi időpont helyett később rendezzük meg. Nehéz döntés volt, mert a verseny az utóbbi években az életünk részévé, az őszi időszak legkedvesebb eseményévé vált számunkra.

 A halasztás oka a fokozódó járványügyi helyzet, ami minden felelősen gondolkodó embert óvatosságra int. Mi sem szeretnénk a verseny megrendezésével esélyt adni az egészségügyi kockázatok fokozódásának, de attól is tartunk, hogy ebben a helyzetben nem számíthatunk olyan érdeklődésre, akár a versenyzők, akár a vendégeink részéről, mint a korábbi években. Szintén lényeges megfontolásunk, hogy a verseny védjegye, kiemelkedő értéke a személyes, nyitott, barátságos jellege, amit a kialakult helyzetben sajnos nagyon nehéz lenne biztosítani.

 Ezek miatt úgy érezzük, hogy a körülmények nem engedik, hogy a korábbi években megszokott hangulatban, minőségben és érdeklődés mellett rendezzük meg a versenyt. Azonban ez a döntés nem az esemény elmaradását, hanem annak új, megfelelőbb időpontban való megrendezését jelenti, reményeink szerint már a jövő tavasszal.

Bízunk benne, hogy rövid időn belül visszatérhetünk a verseny hagyományos körülmények között történő megrendezéséhez és folytatni tudjuk azon törekvésünket, hogy a versennyel méltó módon őrizzük Nagy Laci emlékét a jogászok társadalmában. Az új időpontról tájékoztatást fogunk adni..

 Budapest, 2020. október 6.
a Dr. Nagy László Alapítvány kuratóriuma