Egyéb információk 2023

Köszönjük a jelentkezéseket a 8. Dr. Nagy László Magánjogi Érvelési Versenyre!

A jelentkezések értékelését követően az alapítvány kuratóriumának jóváhagyásával a versenybizottság úgy döntött, hogy idén a verseny első napi szóbeli fordulója 8 versenyző részvételével kerül lebonyolításra. Ennek megfelelően a versenybizottság az alábbi 8 hallgatót választotta ki:

Ádám Benedek Attila (Szeged)

Ambrózi Miklós (Pécs)

Benkő Martin (Szeged)

Erdélyi Dóra (Miskolc)

Melis Zsuzsanna (Szeged)

Németh Donát (ELTE)

Tóth Adél (Miskolc)

Zilahi Dominik (ELTE)

A szóbeli fordulóba jutott versenyzőket szeretettel várjuk 2023. április 19-én 10.00 órakor a Siegler Bird & Bird Ügyvédi Iroda székhelyén a Víziváros Office Centerben (cím: 1027 Budapest, Kapás utca 6-12, A épület 3. emelet).

Amennyiben valamelyik továbbjutott versenyző bármely okból mégsem tudna részt venni a versenyen, kérjük, hogy ezt haladéktalanul jelezze a drnagylaszloalapitvany@gmail.com e-mail címen.  Kérjük a versenyzőket, hogy laptopot és töltőket hozzanak magukkal. A versenyen történő részvételről kérésre igazolást adunk.

Gratulálunk a továbbjutóknak és köszönjük minden jelentkezőnek a beugró feladat megoldását és azt, hogy volt bátorsága kipróbálni magát ebben a nehéz műfajban!