egyeb 2015

kiiras

 

Köszönjük a nagyszámú jelentkezést a 2015. évi Dr. Nagy László Magánjogi Érvelési Versenyre!

 

A tavalyi versenyhez hasonlóan a versenybizottságnak most is nehéz volt kiválasztani azt a 16 hallgatót, akik részt vehetnek a verseny szóbeli fordulóján. A döntés végül a következő versenyzőkre esett:

 

Bereznai Henrik

Csernus Máté

Kalmár Noémi

Kempler Károly

Kovács Bianka Imelda

Környei Mátyás

Kun Kata

Kuslits Katalin

Leskó Tamás

Marsi Szabina

Mező Réka

Rajkai Bence

Schultz Márton

Szerényi Adrienn

Takács Dániel

Varga Yvett

 

A fent felsorolt versenyzőket tehát várjuk 2015. október 14-én 9:00 órakor a Bank Center irodaház (1054 Budapest, Szabadság tér 7.) Gránit Tornyának 8. emeletén, a Siegler Ügyvédi Iroda/Weil, Gotshal & Manges tárgyalójában. A Bank Center földszinti recepcióján kell jelentkezni, ahol majd útbaigazítást adnak. Az október 15-ei versenynapon a legjobb négy közé jutott versenyzőket 13:00 órakor várjuk ugyanezen a helyszínen. A versenyprogram az első napon várhatóan 17:00, míg a második napon 18:00 óráig fog tartani, azzal, hogy október 15-én közvetlenül a döntőt követően, 18:00-20:00 óra között kerül megrendezésre az ünnepélyes díjátadó rendezvény. A következő fordulóba nem jutott versenyzők hallgatóságként részt vehetnek a verseny összes további fordulóján, illetve szeretettel várjuk őket az ünnepélyes díjátadóra is.

A versenyen résztvevők számára szükség szerint igazolást adunk a részvételükről. Felhívjuk a figyelmet arra, hogy  az esemény során a versenyzőkről fényképek készülhetnek, melyek a Dr. Nagy László Alapítvány honlapján vagy más módon a versennyel összefüggésben közzétételre kerülhetnek. A versenyzők a részvételükkel a róluk készült fényképek készítéséhez és közzétételéhez hozzájárulnak, kivéve, ha a verseny kezdetéig ettől eltérően nyilatkoznak.  

Az október 14-ei versenynapon két zsűri fog tevékenykedni, melyek a Weil Budapest ügyvédeiből állnak majd. Az október 15-ei versenynapon (elődöntő és döntő) a zsűri tagjai Dr. Kara Pál, a MOL Csoport jogi igazgatója, Kovács Zoltán, a Díjbeszedő Holding vezérigazgatója és dr. Nanyista László ügyvéd, a Weil Budapest peres csoportjának vezetője lesznek.

A versenyzők számára a verseny teljes időtartama alatt internet hozzáférést biztosítunk. A felkészülés során a versenyzők a saját technikai eszközeiket, illetve papír alapú forrásaikat használhatják (pl. laptop, jogszabályok stb.). Ha valamely versenyzőnek külön technikai eszközre van szüksége, úgy azt kérjük e-mailben előzetesen jelezze a versenybizottság felé.

A verseny időtartama alatt gondoskodunk a frissítőkről, illetve ebédről a versenyzők számára.

Kérjük, hogy az a versenyző, aki bármilyen okból nem tud eljönni a versenyre, ezt szíveskedjen haladéktalanul jelezni az info@drnagylaszloalapitvany.hu email címen annak érdekében, hogy más versenyzőnek lehetőséget tudjunk biztosítani a részvételre. A verseny lebonyolításával kapcsolatos technikai részletekről a verseny megnyitója során adunk tájékoztatást.

Amennyiben bármilyen kérdés merülne fel, kérjük azt a fenti e-mail címen jelezni.

A versenyre bejutott hallgatóknak gratulálunk, a többieknek pedig köszönjük a jelentkezést és várjuk őket vissza jövőre!

 

a Dr. Nagy László Magánjogi Érvelési Verseny versenybizottsága