Egyéb információk

Örömmel vettük, hogy korábbi évekhez hasonlóan újra nagyszámú  jelentkezés érkezett az idei Dr. Nagy László Magánjogi Érvelési Versenyre.

A versenybizottságnak most is nehéz volt kiválasztani azt a 16 hallgatót, akik részt vehetnek a verseny szóbeli fordulóján.

A döntés végül a következő versenyzőkre esett:

Darnót Sára

Hetyésy Anna

Korcsik Levente

Morauszki Rita

Németh Barbara

Papp Luca

Remete Szandra

Rigó Adél

Stricz Walter Roland

Suhajda Máté

Szakács Dóra

Számel Kristóf Artúr

Sziládi Péter

Szilágyi Szabolcs

Szopkó Rebeka

Zsurzsa Zsolt

 

 A szóbeli fordulóba jutott versenyzőket szeretettel várjuk 2018. november 7-én 8:45-kor a Siegler Bird & Bird Ügyvédi Iroda székhelyén a Víziváros Office Centerben (cím: 1027 Budapest, Kapás utca 6-12, A épület 3. emelet).  

Amennyiben valamelyik továbbjutott versenyző bármely okból mégsem tudna részt venni a versenyen, kérjük, hogy ezt haladéktalanul jelezze a drnagylaszloalapitvany@gmail.com e-mail címen.  Ebben az esetben ugyanis szeretnénk egy másik, a szóbeli fordulóról éppen hogy lemaradt jelentkezőnek versenyzési lehetőséget biztosítani. Kérjük a versenyzőket, hogy laptopot hozzanak magukkal, illetve jelezzék a fenti e-mail címen amennyiben szükségük lenne kölcsön-laptopra.

Gratulálunk a továbbjutóknak és köszönjük minden jelentkezőnek a beugró feladat megoldását és azt, hogy volt bátorsága kipróbálni magát ebben a nehéz műfajban!