kiiras

Nagy örömünkre a várakozásainkat meghaladó számú jelentkezés érkezett az első Dr. Nagy László Magánjogi Érvelési Versenyre. Kellemes meglepetés volt a beugró feladat megoldások magas színvonala is. A versenybizottságnak komoly fejtörést jelentett kiválasztani azt a 16 hallgatót, akik részt vehetnek az idei versenyen. A döntés végül a következő jelentkezőkre esett:

 

Csíky Balázs

Gönczi Gergely

Hodák Vencel

Kobl Tamás

Környei Mátyás

Malina Gábor

Mécs János

Mindler Márton

Molnár Patrícia

Némethi R. Máté

Patai Szabolcs

Schattmann Dorka

Szabó Sarolta Édua

Szőnyi Zsuzsanna

Tóth György

Varga Gergely

 

A fent felsorolt versenyzőket tehát várjuk 2014. október 16-án 9:00 órakor a Bank Center irodaház (1054 Budapest, Szabadság tér 7.) Gránit Tornyának 8. emeletén, a Siegler Ügyvédi Iroda/Weil, Gotshal & Manges tárgyalójában. A Bank Center földszinti recepcióján kell jelentkezni, ahol majd útbaigazítást adnak. Kérjük, hogy az a versenyző, aki bármilyen okból nem tud eljönni a versenyre, ezt szíveskedjen haladéktalanul jelezni az info@drnagylaszloalapitvany.hu email címen annak érdekében, hogy más versenyzőnek lehetőséget tudjunk biztosítani a részvételre. A verseny lebonyolításával kapcsolatos technikai részletekről a verseny megnyitója során adunk tájékoztatást.

Az október 17-i versenynapon (elődöntő és döntő) a zsűri tagjai Dr. Kara Pál, a MOL Csoport jogi igazgatója, Kovács Zoltán, a Díjbeszedő Holding vezérigazgatója és dr. Nanyista László ügyvéd, a Weil Budapest peres csoportjának vezetője lesznek. Az október 16-i versenynapon két zsűri fog tevékenykedni, melyek a Weil Budapest ügyvédeiből állnak majd.

Amennyiben bármilyen kérdés merülne fel, kérjük azt a fenti e-mail címen jelezni. Köszönjük.

A versenyre bejutott hallgatóknak gratulálunk, a többieknek pedig köszönjük a jelentkezést és várjuk vissza jövőre!

 

a Dr. Nagy László Érvelési Verseny versenybizottsága