Egyéb információk 2019

Örömmel vettük, hogy korábbi évekhez hasonlóan újra nagyszámú  jelentkezés érkezett az idei Dr. Nagy László Magánjogi Érvelési Versenyre.

A versenybizottságnak most is nehéz volt kiválasztani azt a 16 hallgatót, akik részt vehetnek a verseny szóbeli fordulóján.

A döntés végül a következő versenyzőkre esett:

Angelovics Bence

Békési Gábor

Bor Mária Anna

Borbély Deborah

Csatári Orsolya

Csáscsu Szilveszter Dominik

Durucskó Annamária

Kerekes Attila

Kósa Dorottya

Mohai Rebeka

Pázmándi Patrik

Simon Tamás

Szabó Bálint

Szabó Mária Laura

Szopkó Rebeka

Závodny Zoltán

A szóbeli fordulóba jutott versenyzőket szeretettel várjuk 2019. november 13-án 8:45-kor a Siegler Bird & Bird Ügyvédi Iroda székhelyén a Víziváros Office Centerben (cím: 1027 Budapest, Kapás utca 6-12, A épület 3. emelet).

Amennyiben valamelyik továbbjutott versenyző bármely okból mégsem tudna részt venni a versenyen, kérjük, hogy ezt haladéktalanul jelezze adrnagylaszloalapitvany@gmail.com e-mail címen.  Ebben az esetben ugyanis szeretnénk egy másik, a szóbeli fordulóról éppen hogy lemaradt jelentkezőnek versenyzési lehetőséget biztosítani. Kérjük a versenyzőket, hogy laptopot hozzanak magukkal, illetve előzetesen jelezzék a fenti e-mail címen amennyiben szükségük lenne kölcsön-laptopra.

Gratulálunk a továbbjutóknak és köszönjük minden jelentkezőnek a beugró feladat megoldását és azt, hogy volt bátorsága kipróbálni magát ebben a nehéz műfajban!