Egyéb információk 2017

Örömmel vettük, hogy rekordszámú jelentkezés érkezett a 2017. évi Dr. Nagy László Magánjogi Érvelési Versenyre! A verseny történetében először az ország minden egyes jogi karáról kaptunk legalább két jelentkezést.

A versenybizottságnak most is nehéz volt kiválasztani azt a 16 hallgatót, akik részt vehetnek a verseny szóbeli fordulóján.

A döntés végül a következő versenyzőkre esett:

Bárány Flórián

Buda Zolta

Cserti-Hetzer Bernadett

Csigi Ádám

Gelencsér Adél

Gyimesi András

Kovács Vivien

Mangliár Vanda

Nyilasi Zoltán

Ormos Kristóf

Pataki Zsófi

Pándi Gergő

Stipkovits Tamás István

Tárnok Krisztina

Tóth Lajos Levente

Vigh Márta

A szóbeli fordulóba jutott versenyzőket 2017. november 8-án 8:45-korszeretettel várjuk a Siegler Ügyvédi Iroda/Weil, Gotshal & Manges irodájában a Bank Center irodaházban.  Cím: 1054 Budapest, Szabadság tér 7., Gránit Torony 8. emelet.  A bejutáshoz a Bank Center recepcióján segítséget nyújtunk.

Amennyiben valamelyik továbbjutott versenyző bármely okból mégsem tudna részt venni a versenyen, kérjük, hogy ezt haladéktalanul jelezze adrnagylaszloalapitvany@gmail.com e-mail címen.  Ebben az esetben ugyanis szeretnénk egy másik, a szóbeli fordulóról éppen hogy lemaradt jelentkezőnek versenyzési lehetőséget biztosítani.

Köszönjük!